stoffering van camperbekleding of buitenkussens

Op zoek naar een stoffeerder voor uw camper, caravan of chalet? Of wilt u uw loungeset of terras meubels opnieuw laten bekleden? Ook dan bent u bij Bekleding Express.nl aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan klassieke en moderne stoffen voor het bekleden van banken en kussens.

Buitenkussens

Laat voor uw tuinmeubels of loungeset nieuwe kussens maken! U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment kleuren en soorten. De door ons gebruikte stoffen zijn allemaal geschikt voor buiten gebruik, zijn kleurecht en kunnen tegen een buitje wanneer u de kussens eens vergeet binnen te halen. Desgewenst kunt u zelf kiezen voor waterproof stof.

Nieuwe collectie voor 2014

Ook voor komend seizoen kunt u terecht voor de mooiste collecties buitenstoffen. Nieuw dit jaar zijn onder andere de 'Stripes' collectie van Sunproof en de 'Springs' en 'Georgia' collectie van Lorenzia.

Benieuwd naar het complete aanbod buitenstoffen?

Benieuwd naar wat de kosten zijn voor uw set? Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Bekijk de gallery

CAMPER bekleding

U kunt bij ons tevens terecht voor het (her)stofferen van de kussens van uw camper, caravan, chalet of vakantiehuisje. Wederom kunt u kiezen uit een ruim aanbod van verschillende kwaiteiten en designs. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en staan u bij met advies om de juiste keuze te maken, rekening houdend met uw wensen en budget.

Bekijk ons ruime assortiment kleurstalen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

caravnbekleding
Spectaculaire aanbieding!
Categroie 1
Actie Categorie 2
Actie categorie 3
Rolls Royce bekleding actie

© 2014 BekledingExpress.nl