werkwijze

Onze werkwijze is simpel en doorzichtig.

U mailt ons uw foto’s en een omschrijving van alle te bekleden delen van uw project.
Op deze website kunt u alvast onze kleuren en portfolio bekijken om uw keuze en wensen makkelijker kenbaar te maken.

Aan de hand van uw gegeven informatie proberen wij zo snel mogelijk een zo accuraat mogelijke offerte terug te sturen. Kosten zijn uiteraard afhankelijk van gekozen materialen en de hoeveelheid werk. De hoeveelheid werk hangt soms ook weer af van de staat waarin een en ander verkeert. Een klassieker is vaak meer werk dan een nieuwere auto en uiteraard zit er meer leer in een Cadillac of Rolls dan een Swift of Panda.

Uiteindelijk is het zaak om eens langs te komen en uw wensen en project te laten zien en te bespreken. U ontvangt dan een definitief kosten plaatje vooraf zodat er geen verrassingen achteraf kunnen ontstaan. Onze offertes zijn altijd helder en als er uiteindelijk meer werk of leer nodig is dan is dat ons probleem en niet die van u, afspraak is afspraak.

Wij hebben verschillende specialisten in huis zowel voor jong en klassiek,ook een origineel of nieuw design is geen probleem en u betaald altijd de laagste prijs!

Als u definitief akkoord gaat met de afspraken dan maken wij een planning en bestellen uw benodigde materialen. Wij hebben een wekelijkse aanvoer rechtstreeks uit Italië voor de beste leer soorten. Zodra u aan de beurt bent plannen we een datum zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Autobekleding in een nieuw jasje!

© 2014 Bekledinglink.nl